Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kompetanse og programmer:

Gjennom de siste 25 år har mange salgskonsepter og modeller vært anvendt for å øke kompetanse og ferdigheter i salg, fra det enkle til det komplekse. Som salgsleder kan du sikkert mye om dette allerede. Du har ganske sikkert selv erfart at i den komplekse enden gjelder mange av de samme grunnleggende psykologiske elementer, men i tillegg er det et sterkt krav til systematikk, gode arbeidsvaner, oversikt og forretningsforståelse. Nedenfor finner du en oversikt over det faglige innholdet vi bringer inn i samarbeidet med våre kunder.

Changing Mindset

Store endringer har skjedd. Nye holdninger, ny kompetanse og ny atferd kreves. Dette programmet løfter deg og dine inn i denne nye verdenen.

KAM

Med Key Account Management - programmet bringer vi inn det som de beste salgsorganisasjoner i verden gjør, og tilpasser dette til den hverdag du og dine jobber i.

Rådgivende salg

Produktsalget har havnet på nettet og i butikkjedene. Dette programmet tar deg gjennom forandringen til å bli den respekterte rådgiver for dine kunder.

Forhandling

Uansett hvordan vi snur og vender på det må alle gjennom en fase med diskusjoner om priser og betingelser. Dette programmet gir deltakerne en trygg plattform for å forberede og gjennomføre gode forhandlinger. Programmet er bygget over Harvards "Getting to Yes"

Resultatledelse

Et lederprogram som gjør deg til en strålende salgsleder. Du blir en salgsleder som er kjent for å skape resultater.

Presentasjon

Fra kjedelige Powerpoint-presentasjoner til gripende fortellinger   -   fortellinger som selger.

 

Vil du vite mer? Kontakt oss her